Dit zijn zeer geschikte landen voor tennisvakanties

Dit zijn zeer geschikte landen voor tennisvakanties

Heb je altijd al eens een tennisvakantie willen houden? Er zijn verschillende landen waar dit erg goed kan. In deze blogpost lichten we drie van die landen toe. We bespreken de voordelen hiervan en geven je wat tips mee om er het maximale uit te halen.

Spanje

De eerste plek waar we het over gaan hebben is Spanje. Dit is een populair land onder tennissers, vanwege het aangename klimaat en de vele toernooien die er worden gehouden. Als je naar Spanje gaat om te tennissen, is het verstandig om een ​​accommodatie te boeken die dicht bij de tennisbanen ligt. Op deze manier kun je zo vaak als je wilt spelen en hoeft niet elke keer weer naar het hotel terug te gaan. Als je in Spanje gaat tennissen raden wij aan om naar de Costa Brava te gaan. Hier vind je namelijk veel mooie en rustige stranden, die perfect zijn voor een ontspannen tennisvakantie.

Frankrijk

Een ander land dat geschikt is voor een tennisvakantie, is Frankrijk. Dit land heeft veel verschillende toernooien en biedt ook goede accommodaties aan tennissers. Daarnaast is het klimaat in Frankrijk ook erg aangenaam, waardoor je er het gehele jaar door kunt tennissen. Ga je in Frankrijk op tennisvakantie? Dan zijn er een paar steden erg geschikt, zoals bijvoorbeeld Bordeaux en Nice. Beide steden beschikken over veel mooie tennisbanen en bieden ook veel andere activiteiten naast het tennissen.

Italië

Ten slotte is Italië een goede keuze voor een tennisvakantie. Dit land staat bekend om zijn uitstekende accommodaties en de vele toernooien die hier worden gehouden. Daarnaast is het weer in Italië vaak goed, waardoor je hier ook buiten de zomermaanden prima kunt tennissen. In de regio Puglia worden op dit moment ook steeds meer tennisbanen aangelegd. Dit is de perfecte combinatie voor cultuur en sport. De volgende steden zijn zeer geschikt; Bari, Brindisi en Lecce. Als je op zoek bent naar een aangename tennisvakantie, dan is Italië zeker een goede keuze!

Tennissen op vakantie?

Als je dus op zoek bent naar een goede plek om te tennissen op vakantie, dan zijn deze drie landen zeker een aanrader. Zoals je kunt zien, bieden ze allemaal verschillende voordelen en hebben ze alles wat je nodig hebt voor een geslaagde tennisvakantie. Dus als je van plan bent om binnenkort te gaan tennissen, neem dan eens een kijkje naar deze landen!