De beste geschenken voor een sportieve man

De beste geschenken voor een sportieve man

Je moet een cadeautje uitzoeken voor je man, broer, vriend, neef of oom. Dit is natuurlijk een flinke klus want wat moet je hem nu geven? Je kunt natuurlijk aankomen zetten met een parfum of met een bierpakket, maar je weet dat dit al te vaak gedaan wordt. Je wilt iets nieuws en origineels en waarvan je zeker weet dat het bij hem past. Als je inspiratie zoekt voor een cadeau voor mannen die sportief aangelegd zijn zit je hier goed. In deze blog geven wij jou de beste geschenken voor een sportieve man.

Schoenen

Jij wilt je mannetje of de man die jarig is natuurlijk verwennen met een origineel en leuk cadeau. Als de man in kwestie sportief is dan kun je nooit missen met een cadeau als Nike Air Max. Deze schoenen worden natuurlijk veel gedragen, maar vooral sportieve mannen zullen hier erg blij mee zijn.

Draadloze oortjes

Niets is zo vervelend wanneer je tijdens het sporten loopt te frummelen met oordopjes die vastzitten aan een snoer. Heeft de sportieve man waarvoor jij een cadeau moet verzinnen hier ook last van, los dan zijn probleem op door draadloze in-ear sport oortjes als cadeau te geven. Zo kan hij lekker sporten zonder dat hij moet kiezen tussen wel of geen muziek.

Trainingspak

Niets zit zo lekker als een voetbal trainingspak en ook tijdens het sporten zijn deze erg fijn om te dragen. Als de man in kwestie fan is van een bepaalde club bijvoorbeeld FC Barcelona is het leuk om een voetbal pak van deze club cadeau te doen. Je geeft hem en een functioneel cadeau en het is van zijn favoriete voetbalclub. Dat zijn twee vliegen in één klap!

Massage pistool

Elke atleet heeft soms ontspanning nodig voor zijn spieren. Als de sportieve man in jouw leven wel wat ontspanning gebruiken kan na het sporten kun je hem een massage pistool als cadeau geven. Dit zal lekker inwerken op zijn spieren waarna hij weer beter de training aan kan.

Handboek

Als de man in kwestie een echte sporter in hart en nieren is en hij wel houdt van een avontuurtje met een tentje en een slaapmatje geef hem dan een handboek cadeau. Denk bijvoorbeeld aan het outdoor survival handboek. Dit handboek staat bol van de tips om in de wildernis te overleven. Van simpele tips tot verrassende tips. Je kunt er natuurlijk ook een survivalkit van maken door er nog een paar benodigdheden extra bij te doen.

Avontuur

Is de man een avonturier? Geef dan een origineel avontuur cadeau. Misschien leuk om te regelen voor zijn volgende reis. Als hij bijvoorbeeld naar Italië gaat kun je canyoning cadeau doen of als de bestemming Noorwegen is kun je hem een hond sledetocht cadeau doen. Als de man in kwestie niet op reis gaat (of jij gaat niet mee) dan kun je hem natuurlijk ook een superleuk avontuur in Nederland cadeau doen. Denk hierbij bijvoorbeeld aan kitebuggyen of aan indoor skydiven. Iedere avonturier wordt hier toch gelukkig van?